Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Henk & Fred presenteert ELEKTRO 2019

Henk & Fred presenteert ELEKTRO 2019

Op 24, 25 en 26 september 2019 organiseert Henk & Fred in de Beursfabriek in Nieuwegein het beurs event ELEKTRO 2019. Hier komen professionals en geïnteresseerden uit de wereld van elektrotechniek samen. Deze interactieve beurs staat garant voor een informatief en informeel zakelijk dagje uit.

Inspirerende sprekers
ELEKTRO 2019 is een beurs event speciaal voor de elektrotechnische branche. Hier worden drie dagen lang actuele onderwerpen en thema’s zoals de energietransitie, klimaatverandering en techniek behandelt. Op dinsdag 24 september komt niemand minder dan astronaut André Kuipers vertellen over zijn ervaringen in de ruimte en zijn visie op de aarde. Ook op de andere twee beursdagen vertellen diverse toonaangevende sprekers over innovaties en hun ervaringen in de elektrotechniek.

7.000 m2 beursvloer
In totaal biedt ELEKTRO 2019 plek aan 100 exposanten op de 7.000 m2 beursvloer. Het event brengt alle lagen en disciplines binnen de elektrotechniek samen voor kennisdeling en samenwerking: van monteur tot directeur tot studenten en fabrikanten.  

Naast inspirerende sprekers en stands is er van alles te zien, te doen en te beleven. Zo kunnen bezoekers zelf aan de slag met technieken en innovatieve materialen in het Henk & Fred Praktijklokaal, mogen ze proberen te ontsnappen uit de Experience Escaperoom en kunnen ze hun
kennis testen in het Henk & Fred Examenlokaal. Daarnaast ontbreken een hapje en een drankje natuurlijk niet, er zijn gratis versnaperingen te krijgen bij de aanwezige foodtrucks.

Banenmarkt
Nieuw dit jaar is de Henk & Fred Banenmarkt, waardoor ELEKTRO 2019 ook interessant is voor studenten en werkzoekenden. Henk & Fred wil deze twee doelgroepen samenbrengen met topwerkgevers om zo een steentje bij te dragen aan het oplossen van het personeelstekort in de elektrotechniek.

ELEKTRO 2019 is het meest spraakmakende event binnen de elektrotechniek en vindt plaats op 24, 25 en 26 september 2019 in de Beursfabriek in Nieuwegein. Het beurs event is elke dag geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.elektro2019.nl.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven