Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Stichting HCV nu officieel opgericht per 4 april 2019

Stichting HCV nu officieel opgericht per 4 april 2019

Met het ondertekenen van de akte en de statuten bij Notariskantoor van Schaik in Bemmel is de Stichting HCV een feit.

Op de foto links Paul Dielissen en rechts Martin Koppenhol de initiatiefnemers en tussen hun Jan Camphuijsen (Draaijer+Partners) en Harm Flintrop (Solareis), mede bestuursleden.

Deelnemer

Op Building Holland doet HCV nu voor het tweede jaar mee in Theater Inspirante / Talenten en verzorgen zij alle dagen aansprekende presentaties en paneldiscussies. U bent ook altijd welkom in de Lounge voor een bakkie of fris! Binnen talenten maken we als ondernemers de verbinding met onderwijs en studenten.

Kort iets over Stichting HCV

Het collectief verduurzamen zoekt overheden, ondernemers, onderwijsinstellingen, studenten, ontwikkelaars en experts die snappen dat we elkaar nodig hebben om daadkrachtiger en collectiever de opwarming van onze aarde te beperken en die het lef hebben door transparante actie en aantoonbare resultaten de vlekwerking te vergroten om zo onze duurzaamheidsdoelstellingen te halen.

Stichting HCV verbindt ondernemers, overheid en onderwijs, de zogenoemde Triple Helix en is daarbij innovatief, effectief, inspirerend en toonaangevend in de realisatie van de energietransitie. Zij bieden haar opdrachtgevers het gevraagde één loket aan voor de integrale verduurzaming. Door het delen van kennis en kunde is HCV in staat de meest complexe projecten aan te pakken en naar tevredenheid van de opdrachtgever op te leveren. HCV is actief in alle vastgoedsectoren, woningen, Retail, zorg, onderwijs, kantoren, bedrijven, Leisure en in mobiliteit.


permalink

Overig nieuws Partnernieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven