Gunter en Meuser

Stand: 10.070 Plattegrond

Gunters en Meuser zorgt op het gebied van hang-en sluitwerk, (elektronische) sluitsystemen en toegangscontrole voor de juiste verbinding. Aan de ene kant zijn er de schakels van architecten, opdrachtgevers en gebruikers. Aan de andere zijde zijn er vele fabrikanten met  producten en oplossingen. Gunters en Meuser luistert naar de eisen en wensen in de ene kolom en verbindt, onafhankelijk  van welke fabrikant, de juiste producten met de wensen en gebruiksmogelijkheden aan de andere kant.

Op het gebied van elektronische sluitsystemen heeft Gunters en Meuser gekozen om samen te werken met iLOQ. Het iLOQ S10 sluitsysteem is uniek in de wereld. Het wekt de benodigde energie op met de insteekbeweging van de sleutel in de cilinder. De sleutels en de cilinders zijn “self-powered” en werken zonder batterijen.

De cilinders van iLOQ zijn direct te plaatsen in alle sloten en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd zonder bekabeling. Het iLOQ S10 sluitsysteem is eenvoudig uitwisselbaar met mechanische en batterijgevoede sluitsystemen. U bent altijd in controle en sleutels zijn niet te kopiëren. iLOQ is batterijloos, u bespaart hierdoor jaarlijks terugkerende kosten. 

Gunters en Meuser maakt de verbindingen voor alle wensen van de eindgebruiker Bestekservice, hang- en sluitwerkstaten, sluitplan, het leveren van de producten, begeleiding op de bouwplaats en bij het monteren, de inbedrijfstelling, eventuele programmering en opleiding. 

Kortom bij Gunters en Meuser  en iLOQ is u project in goede handen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven