Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

VSR Leidingrenovatie

.

VSR Leidingrenovatie is een specialistische organisatie die leidingen renoveert zonder dat hak- en breekwerkzaamheden worden toegepast. Overlast blijft hierdoor tot een minimum beperkt. Met name worden rioleringsleidingen (standleidingen, stamrioleringen en aansluitingen) maar ook ventilatie- en rookgasafvoerkanalen gerenoveerd.

 

VSR Leidingrenovatie is onderdeel van de VSR groep welke meer dan 50 jaar ervaring heeft in de onderhoud- en renovatiebranche. VSR leidingrenovatie is binnen de groep de meest gespecialiseerde onderneming. Met behulp van goed opgeleid en specialistisch personeel, geavanceerd materieel en kwalitatief en gecertificeerd materiaal worden leidingen gerenoveerd middels de liner techniek en/of spray techniek eventueel aangevuld met conventionele renovatie technieken.

 

VSR is als leidingrenovatie bedrijf breed ingericht. Zo renoveren wij mn rioleringssystemen in bestaande bebouwde en bewoonde  omgevingen. Maar steeds vaker ook ventilatie kanalen (shuntkanalen) om deze voor mechanische ventilatie geschikt te maken. Daarnaast RGA-kanalen. Zowel personeel als materieel is hierop toegespitst. Wij staan dan ook bekend om ons inlevingsvermogen in de problematiek, oplossing als uitvoering  in deze situatie. Een goede communicatie met opdrachtgever en bewoners vormen hiervoor de basis.

Verder lezen

Stand: 10.050
Plattegrond


VSR Leidingrenovatie

Vaartveld 9b
4704 SE Roosendaal

T: 0165-393260


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven