Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Xigna BV

Waterveiligheidsexperts - legionella - zwembaden - koeltorens

Xigna is gespecialiseerd in waterveiligheid, waterkwaliteit en beheer. Foutief beheer en slechte installaties leiding tot legionella problemen en water dat slecht smaakt maar ook tot drukverlies en capaciteitsproblemen. Onze adviseurs helpen u graag.

Advies

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom start ons werk al bij het ontwerp. Het resultaat is lage beheerkosten en een veilige installatie. Onze dienstverlening bestaat verder uit het opstellen van risico analyses en beheersplannen voor legionella, zwembadwater en koeltorens. Met brononderzoek en bemonstering worden structurele problemen te verholpen. Onze oplossing zijn helder en pragmatisch.

Bemonstering

Te hoge temperaturen, falend beheer en foutieve waterbehandeling leidt tot ongewenste bacterie groei en een ongewenste chemische samenstelling van het water. Bemonstering brengt de gevaren en afwijkingen in kaart. Naast zwembadwater en legionellabemonstering is voeren wij een breed scala aan wateronderzoeken uit.

Beheer

Effectief en efficient uitvoeren van de beheertaken verlaagt de exploitatiekosten. Wij helpen u met de spoel- en temperatuurtaken maar ook met de keerklepcontroles en de waterbehandeling van koeltorens, zwembaden, CV water en stoom. Zelfs met water voor de bereiding van medicijnen en voor dialyse.

Digitaal logboek beheer - UCare4

Ons veiligheid en inspectie portaal zorgt ervoor dat u op eenvoudige wijze altijd uw taken inzichtelijk heeft en altijd klaar bent voor inspectie. Met onze handige app worden spoellijsten automatisch aangepast en is temperatuurmetingen met Bluetooth kinderspel. Met de management analyse in één oogopslag is direct zichtbaar in welk gebouw afwijkingen zijn. Dit geldt niet alleen voor legionella maar voor veel meer disciplines zoals brand, zwembadwaterbeheer, voedselveiligheid (HACCP), koeltorens, liften. Eén manier van werken, leveranciers en installateur onafhankelijk.

Verder lezen

Stand: 12.008
Plattegrond


Xigna BV

Lansinkesweg 4
7553 AE Hengelo

T: 088 - 9446 228


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven