Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Factory Zero

Factory Zero is een jong bedrijf (2016) dat zich volledig richt op de ontwikkeling van bouwcomponenten voor zeer energiezuinige nieuwbouw en renovatie. De ontwikkelde bouwelementen maken het voor bouwbedrijven eenvoudig de stap te maken naar zeer energie zuinige woningconcepten zoals Nul-Op-De-Meter. Veel van de complexiteit wordt geïntegreerd geleverd in een geprefabriceerd bouwelement dat eenvoudig kan worden gecombineerd met de huidige bouwmethodes. Hierdoor wordt het bouwproces eenvoudiger en hoeft er minder in huis ontwikkeld te worden.

Door verregaande integratie en industriële productie zijn de bouwcomponenten ook nog eens veel goedkoper dan de huidige bouwpraktijk. Door de standaardisatie van de productie wordt de kwaliteit optimaal gegarandeerd.

Factory Zero werkt samen met grote industriële partijen als Mitsubishi, Brink, BASF en ABB. De kap van deze energiemodule is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Ubbink. Naast de energiemodule werken ze met diverse partners ook aan een complete dak- en gevelmodule waardoor binnenkort een complete woning-make-over geleverd kan worden. Op deze manier wil Factory Zero o.a. gasloze concepten eenvoudig, betaalbaar en voor iedereen bereikbaar maken.

Verder lezen

Stand: 11.45
Plattegrond


Factory Zero

Newtonstraat 11
4004 KD Tiel

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven