Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

GEZE Benelux B.V

Connecting Expertise – Building Solutions

GEZE GmbH behoort wereldwijd tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van bouwsystemen voor deur-, raam- en beveiligingstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten op het gebied van Automatische Deursystemen en Deurtechniek, Smart Buildings, BIM, Glassystemen, rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA), en Raam- en ventilatietechniek.

Als marktleider op het gebied van innovatie en design ontwikkelen, produceren en verkopen wij als onafhankelijke familieonderneming hoogwaardige technologie. Met toekomstbepalende ontwikkelingen hebben wij daardoor een stempel gedrukt op de markt voor gebouwtechniek. De drijvende kracht achter deze continue ontwikkelingen is ons eigen technologiecentrum, gevestigd in Leonberg te Duitsland.

Dankzij de hoogste kwaliteitsstandaard leveren GEZE-producten wereldwijd een bijdrage aan innovatieve gebouwen en zorgen op deze manier voor comfort en veiligheid in de gebouwtechniek. GEZE-deurdrangers en automatische deursystemen behoren tot de bekendste ter wereld. Dagelijks genieten miljoenen mensen van het vanzelfsprekende comfort van deze automatische deursystemen van GEZE. Ook de op maat gemaakte en project specifieke constructies, zoals tourniquets of volledig glazen systemen worden geproduceerd door onze eigen dochtermaatschappij.

Op onze stand laten wij diverse deuroplossingen zien. Sander Mooren geeft op donderdag 11 april om 16:05 uur op het podium GAIA/Digitalisering een presentatie over SMARTbuilding solutions.

Hoe creëer je een SMARTbuilding? Onder andere door gebruik te maken van een intelligent gebouwbeheersysteem waarbij deuren en ramen op de juiste manier worden aangestuurd en gemonitord. Hierdoor verhoog je de efficiëntie, de veiligheid en het comfort van het gebouw.

Met smart software en een open interfaces biedt het unieke netwerk van deur- en raamtechnologie volledig nieuwe opties voor ontwerpers/architecten en operators waarbij het gaat om het automatiseren van gebouwen.

Voor dynamische veiligheids- en brandbeveiligingsconcepten, slimme rook- en warmteafvoer en de gerichte vrijgave van vluchtroutes. Dit maakt een gebouw efficiënter door een betere controle over uw gebouw en de ruimten binnen het gebouw. Deuren en ramen kunnen worden gekoppeld aan een SMARTbuilding systeem en zijn daarmee 24/7 ook vanaf afstand te monitoren.

Wij ontmoeten u graag op onze stand 12.62 onder het genot van een hapje en drankje en vertellen graag meer over onze productoplossingen.

Verder lezen

Stand: 12.62
Plattegrond


GEZE Benelux B.V

Steenoven 36
5626 DK EINDHOVEN

T: (040) 262 90 80

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven