Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

GEZE Benelux B.V

Beweging door techniek

GEZE GmbH behoort wereldwijd tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van bouwsystemen voor deur-, raam- en beveiligingstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten op het gebied van Automatische Deursystemen en Deurtechniek, Glassystemen, rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA), beveiligingssystemen en raam- en ventilatietechniek.

Als marktleider op het gebied van innovatie en design ontwikkelen, produceren en verkopen wij als onafhankelijke familieonderneming hoogwaardige technologie. Met toekomstbepalende ontwikkelingen hebben wij daardoor een stempel gedrukt op de markt voor gebouwtechniek. De drijvende kracht achter deze continue ontwikkelingen is ons eigen technologiecentrum, gevestigd in Leonberg te Duitsland.  

Dankzij de hoogste kwaliteitsstandaard leveren GEZE-producten wereldwijd een bijdrage aan innovatieve gebouwen en zorgen op deze manier voor comfort en veiligheid in de gebouwtechniek. GEZE-deurdrangers en automatische deursystemen behoren tot de bekendste ter wereld. Dagelijks genieten miljoenen mensen van het vanzelfsprekende comfort van deze automatische deursystemen van GEZE. Ook de op maat gemaakte en project specifieke constructies, zoals tourniquets of volledig glazen systemen worden geproduceerd door onze eigen dochtermaatschappij.

Ook ontwikkelen wij continu hulpmiddelen om onze klanten te ontzorgen. Zo hebben wij voor onder andere architecten en aannemers GEZE BIM objecten voor Revit en ArchiCat ontwikkeld.

Op onze stand laten wij u deze editie Cockpit in combinatie met onze automatische schuifdeur Slimdrive SL NT zien. GEZE Cockpit is het eerste intelligente raam-, deur- en veiligheidssysteem op het gebied van gebouwbeheersystemen.

Wij vertellen u op onze stand 10.056 hier graag meer over. 

GEZE Benelux

Steenoven 36

5626 DK Eindhoven

Tel: 040 - 262 90 80

W: www.geze.nl

E: benelux.nl@geze.com

Verder lezen

Stand: 10.056
Plattegrond


GEZE Benelux B.V

Steenoven 36
5626 DK EINDHOVEN

T: (040) 262 90 80

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven