Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Performance in Lighting

40 jaar ervaring en toekomstgerichte dynamiek: de groep PERFORMANCE iN LIGHTING is een internationale speler in de verlichtingssector. Sinds 2017 vallen onder dit unieke merk 5 historische merken van de lichtindustrie: PRISMA, SPITTLER, SBP, SBP urban lighting en Lumis.

Gevestigd te Colognola ai Colli in de provincie Verona en met belangrijke productiefaciliteiten in Italië, Duitsland, België en Verenigde Staten, is PERFORMANCE iN LIGHTING één van de belangrijkste spelers in de professionele verlichtingssector. Een unieke bagage aan ervaring en vaardigheden en tegelijkertijd de bruisende continue zoektocht naar innovatie hebben van de groep een solide referentiepunt gemaakt in de wereld van design en architectuur wereldwijd.

Met meer dan 700 medewerkers, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, met filialen in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Nederland, België, VS, UK, Finland, Portugal, Australie en Dubai, wordt PERFORMANCE iN LIGHTING als een firma met een sterke internationale roeping neergezet, in staat om aan de eisen van alle markten te voldoen dankzij haar specialistische kennis in 8 verschillende vakgebieden.

General Indoor, Office, Retail, Industrial, General Outdoor, Architectural, Professional en Urban zijn de vakgebieden waarin functionaliteit en esthetiek samenkomen om een productcultuur die in staat is aan alle ontwerp- en techniekeisen te voldoen dankzij een compleet assortiment van high-engineering armaturen en technische verlichtingsoplossingen.

Verder lezen

Stand: 11.26
Plattegrond


Performance in Lighting

Rode Tocht 1C
1507 CC Zaandam

T: + 31 75 6708 706


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven