Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Van der Hulst Bouwbedrijf

In 1964 is ons bouwbedrijf opgericht en na ruim 50 jaar kunnen we spreken van een gevestigde naam. Yvonne van der Hulst is de tweede generatie en de drijvende kracht achter het bedrijf. Vanuit de visie van Active House integreren wij gezondheid, comfort, energie en milieu volledig in het bouwproces en daarbij hanteren wij de hoogste kwaliteitsnormen. Door te blijven innoveren en traditioneel vakmanschap te verbinden met nieuwe inzichten en technieken lopen wij voorop als het gaat om duurzaam en energiezuinig bouwen.

Met het oog op de toekomst streven wij ernaar onze Van der Hulst woningen uiterst duurzaam en gasloos te bouwen. Wij gaan verder dan Nul-op-de-Meter met Plusleven. De woning van 2030 realiseren wij nu. Dit zorgt ervoor dat onze woningen futureproof en smart grid ready zijn. Dat is onze ambitie voor de wereld van morgen.

Verder lezen

Stand: 10.47
Plattegrond


Van der Hulst Bouwbedrijf

Akervoorderlaan 6
2161 DS Lisse

T: (0252) 21 00 31

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven