Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Marco Hofman

Marco Hofman

Functie:
Voorzitter en projectleider

Organisatie:
ISSO

Marco Hofman (1972) is ruim 10 jaar werkzaam bij ISSO - kennisinstituut voor bouw- en installatietechniek. Sinds zijn 1e werkdag bij het kennisinstituut houdt hij zich bezig met alles wat komt kijken bij het realiseren van goed werkende ventilatiesystemen voor gezonde binnenlucht.
Zo beschrijven de, in samenspraak met de sector, ontwikkelde ISSO-publicaties ventilatie (nr. 61, 62, 63, 91 en 92) en luchtfiltering/-reiniging (nr. 27), maar ook het veel geraadpleegde ISSO-kleintje Ventilatie alle procesmatige en technische kwaliteitsaspecten voor een goed binnenklimaat.
Op dit moment werkt Marco, enerzijds als voorzitter van de NEN-normcommissie en anderzijds als projectleider, met het normalisatie- en projectteam aan de herziening van één van de belangrijkste normen voor ventilatie in gebouwen, NEN 1087.
Sinds vorig jaar is Marco ook aangesteld als programmamanager, namens de samenwerkende kennisorganisaties in de bouw- en installatiebranche, o.a. ISSO, TVVL, Uneto-VNI, OTIB en KIEN.
Hij is verantwoordelijk voor uitvoering van het sectorprogramma "Nederland is gezond binnen - Samen toewerken naar gezonde, flexibele en comfortabele gebouwen voor de mensen in Nederland"

« Naar het overzicht


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven