VNconstructeurs, HTI en KPE Groep beurspartners op Building Holland

VNconstructeurs, het Hoger Technisch Instituut en KPE Groep trekken dit jaar samen op als beurspartners met en op Building Holland. De drie partijen zijn van 27 t/m 29 oktober 2020 op de beurs te vinden in een gezamenlijk paviljoen en hebben diverse beursactiviteiten op de planning staan.

Samenwerking

Building Holland vindt dit jaar plaats in aangepaste vorm waarbij 1,5 meter afstand tussen iedere bezoeker wordt gewaarborgd, ook in de stands. Mede door dit initiatief kunnen KPE Groep, het Hoger Technisch Instituut en VNconstructeurs dit jaar hun (jubileum)activiteiten doorzetten.

 

VNconstructeurs, de vereniging die instaat voor het belang van de rol van de constructeur, reikt dit jaar op Building Holland de prijs voor ‘Constructeur van het Jaar’ en ‘Talent van het jaar’ uit. Traditiegetrouw zou deze uitreiking plaatsvinden tijdens de Dag van de Constructeur eerder dit jaar, maar in verband met de coronamaatregelen kon deze dag niet doorgaan. In Building Holland is een geschikt podium gevonden om de uitreiking alsnog op een veilige manier door te laten gaan. Daarnaast zal VNconstructeurs op de beurs haar 10-jarig bestaan vieren. De festiviteiten rondom het 10-jarig bestaan worden op een later moment bekend gemaakt.

Jubileum hackaton

Het Hoger Technisch Instituut (HTI) viert dit jaar haar 80ste verjaardag op Building Holland met onder andere een alumni bijeenkomst en een jubileum hackathon. Deze reeks van activiteiten wordt mogelijk gemaakt door sponsoren als Van Wijnen, VORM, Bot Bouw en KPE Groep. Verder zal het HTI alle drie de dagen op Building Holland aanwezig zijn om bouwprofessionals kennis te laten maken met haar technische deeltijdopleidingen als Bouwmanagement, Bouwkunde, Bouwkosten en Beton & Staal.

Waar het opleidingsaanbod van HTI stopt, vult KPE Groep die aan. Het opleidingsinstituut voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector geeft invulling aan Building Holland door mens en organisatie te adviseren en inspireren als het gaat om (persoonlijke) groei, duurzame inzetbaarheid en ontwikkelmogelijkheden. De opleidingsinterventies van KPE Groep worden ontwikkeld door de peoplebuilders van KPE. De interventies kenmerken zich door een rijke leeromgeving waarbij het gevalideerde online – offline – work© principe wordt toegepast. KPE’s peoplebuilders hebben één doel en dat is investeren in organisatie en mens voor een beter rendement.

Scroll naar top